Ruski prirodni preparati za čišćenje organizma


OPŠTI USLOVI korišćenja i dostave robe

Isporuka na teritoriji Srbije putem brze pošte BEX. U susedne zemlje prema dogovoru. Za ostale zemlje sveta putem medjunarodne pošte ili DHL.

1. Korisnik Internet prodavnice

Korisnik je u postupku kupovine i prilikom svakog kasnijeg unošenja podataka u obavezi da unese tačne i potpune osnovne lične podatke, a u vezi sa tim podacima, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, daje izričitu saglasnost GLORYON-SERBIA DOO da iste obrađuje i čuva za potrebe izvršenja njegovih obaveza u vezi sa proizvodima naručenim putem Internet prodavnice ili njegovih na zakonu zasnovanih obaveza, naplate potraživanja, razvoja njegovih usluga i sprečavanja potencijalnih zloupotreba.
GLORYON-SERBIA DOO u skladu sa važećim propisima, preduzeti sve raspoložive mere u cilju zaštite podataka o Korisniku, kao i o podacima o izvršenoj kupovini. Navedeni podaci će se smatrati poslovnom tajnom i nad njima se primenjuje Politika privatnosti ličnih podataka.
Podaci o Korisniku koje Korisnik dostavi GLORYON-SERBIA DOO neće biti korišćeni u cilju dostave reklamnih obaveštenja, osim ukoliko Korisnik za to prethodno ne da izričitu saglasnost.

2.Cene i isporuka

Cene Proizvoda su izražene u dinarima i iskazane su u bruto iznosu (sa svim pripadajućim porezima)
Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe u roku od 2-3 radna dana od dana kada smo Vam potvrdili porudžbinu.
Kurirska služba ( firma koja vrši dostavu robe), pošiljke donosi na adresu za isporuku u vremenskom periodu od  8 do 17 h radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir će uručenje pošljke pokušati u dva navrata. Uobičajena praksa ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, je da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni u ugovorenom terminu ne pronađe na adresi, pošiljka će nama biti vraćena, i u tom slučaju će se smatrati da ste odustali od porudžbine, te da ste ugovor raskinuli. Svakako ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili razlog neuručenja, te kako bi se dogovorili o eventualnom ponovnom slanju

3.Način plaćanja

Plaćanje Proizvoda može se izvršiti pouzećem ili uplatom na račun (pravna lica) GLORYON-SERBIA DOO, s tim da u slučaju plaćanja naručenih Proizvoda pouzećem, Korisnik vrši uplatu porudžbine kurirskoj službi, prilikom preuzimanja paketa. Kako bi dobili detaljnije informacije možete nas kontaktirati putem mail-a: stop@gloryon.rs ili putem telefona 064 9388443 u vremenu 24/7.
Detalje o načinima plaćanja:
3.1. Plaćanje pouzećem
Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. Isporuku vrši kurirska služba i plaćanje je u gotovini.
3.2. Plaćanje preko računa
Svoju porudžbinu možete platiti direktnom uplatom na račun GLORYON-SERBIA DOO-a, uz predhodno izdat predračun (račun dobijate prilikom isporuke paketa). Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ako imate Internet pristup svom računu (web banking).

4. Pravo kupca/potrošača na “odustanak od ugovora/kupovine”

Kupac/Potrošač po Zakonu o zaštiti potrošača ima rok od 14 dana od preuzimanja robe da se predomisli i odustane od kupovine a da pritom ne mora ni da odgovori zašto. Kupac/Potrošač robu može da vratiti robu i nije u obavezi da navodi razlog vraćanja, osim ukoliko kupac to želi može navesti razlog vraćanja robe. Ako kupac/potrošač u navedenom roku ne želi da zadrži robu, može da izjavi odustanak bez negativnih posledica, odnosno samo uz pokrivanje troškova vraćanja/transporta robe.
Trgovac (GLORYON-SERBIA DOO) je u tom slučaju dužan da izvrši povraćaj uplata koje je primio od potrošača najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema paketa sa vraćenom robom.
Obrazac za odustanak od kupovine možete preuzeti OVDE

5. Zakonska odgovornost nesaobraznosti robe

Poštovani potrošači za naše kupljene proizvode preko interneta imate pravo da iste reklamirate ukoliko nije saobrazna ugovoru o prodaji. To podrazumeva da po prijemu proizvoda u vašoj državini ukoliko isti nije saobrazan u ugovoru , imate pravo da od nas zahtevate u reklamacionom postupku zamenu nesaobraznog proizvoda.
Sve troškove saobražavanja proizoda po ugovoru snosimo mi kao trgovci. Takodje u roku od 6 meseci od dana kupovine proizvoda preuzimamo zakonsku obavezu tereta dokazivanja nesaobraznosti proizvoda.


6. Reklamacija na robu

Poštovani potrošači, kupljenu našu robu koja nije saobrazna možete reklamirati na našoj internet stranici www.gloryon.rs putem mail-a stop@gloryon.rs ili telefona 064 9388443.
Vaša reklamacija biće zavedena u knjizi primljenih reklamacija koju vodimo za našu internet prodaju.
O prijemu reklamacije bićete blagovremeno obavešteni pod kojim je brojem zavedana Vaša reklamacija.
Po prijemu reklamacionog zahteva bićete bez odlaganja, a u roku od 8 dana obavešteni u pisanom ili elektronskom obliku, o odluci o reklamaciji. Ukoliko vaša reklamacija bude prihvaćena ista će se rešiti u roku od 15 dana, od dana podnošenja reklamacije u skladu sa odlukom i predlogom navedenim u odluci reklmacije.
Ukoliko prihvaćenu reklamaciju iz objektivnih razloga ne možemo sprovesti u roku koji je dogovoren, obavestićemo Vas o prouženju roka iz razloga što nam je potrebna vaša saglasnost radi produženja istog.
Nemogućnost da dostavite ambalažu robe, ne može biti uslov za rešavanje reklamacije niti razlog za odbijanje i otklanjanja nesaobraznosti reklamirane robe.

7. Dostava robe

Dostava naručenih proizvoda putem Internet prodavnice-a vrši se na adresu Korisnika koju je Korisnik naveo prilikom prijavljivanja. Dostava je moguća isključivo na teritoriji Republike Srbije.
Po evidentiranju naručenih proizvoda, vrši se provera podataka za koje trgovac (GLORYON-SERBIA DOO) smatra da su potrebni, poštujući pozitivnopravne propise, i to putem provere kroz bazu podataka pozivanjem Korisnika, a sve u cilju provere ispunjenosti uslova za izvršenje kupovine. Po izvršenoj proveri podataka i evidentiranju porudžbine, GLORYON-SERBIA DOO dostavlja Korisniku potvrdu o mogućnosti kupovine proizvoda, nakon čega se naručeni Proizvod isporučuje Korisniku u roku od dva do tri radna dana.
Ukoliko Vam je pošiljka stigla vizuelno oštećena, neophodno je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik.
Detalji o isporuci:
Poručeni proizvodi putem Interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe u roku od 2-3 radna dana od dana kada smo Vam potvrdili porudžbinu.
Kurirska služba pošiljke donosi na adresu za isporuku u vremenskom periodu od  8 do 17 h radnim danima. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir će uručenje pošljke pokušati u dva navrata. Uobičajena praksa ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, je da Vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni u ugovorenom terminu ne pronađe na adresi, pošiljka će nama biti vraćena, i u tom slučaju će se smatrati da ste odustali od porudžbine, te da ste ugovor raskinuli. Svakako ćemo Vas kontaktirati kako bi ustanovili razlog neuručenja, te kako bi se dogovorili o eventualnom ponovnom slanju.

8. Privatnost ličnih podataka

GLORYON-SERBIA DOO svoju obavezu čuvanja vaše privatnosti shvata veoma ozbiljno, i svaku vašu informaciju koju ostavite tretiraćemo brižno.
Posetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj Polisi privatnosti.
Sve informacije se čuvaju na sigurnom i u skladu sa internom polisom o bezbednosti mogu biti upotrebljeni za:
Proveru i isporuku narudžbi
Pružanje podrške kupcu
Administracija nagradnih igara
Vođenje vaše istorije kupovine
Obaveštavanje potrošača putem email-a o predstojećim akcijama i drugim korisnim informacijama.

9. Politika "kolačića" (cookies)

Kolačići su informacije koje web stranica koju posećujete šalje vašem računaru u svrhu poboljsavanja Vašeg korisničkog iskustva i potreba. Kolačići čuvaju informacije koje ste Vi podesili za Vašu pretragu kao što su jezik, adresa, e-mail, ili podaci o ličnosti, i pamte ih svaki put kada se ponovo vratite na istu stranicu.
Ovim informacijama ili bilo kojim drugim datotekama iz vašeg računara ni jedan sajt ne može da pristupi ukoliko Vi to ne omogućite na vašem računaru. Pomenute informacije koje web stranica šalje Vašem računaru Vama nije vidljiva, a takođe možete i da promenite postavke internet pretraživača da sami birate da li želite da čuvate kolačiće ili da ih odbijete.
Kako se brišu kolačići?
Sve postavke kolačića i informacije o istim možete pronaći u podešavanjima Vašeg internet pretraživača.
Korist koju Vi imate ukoliko pristanete na kolačiće?
Vaš uređaj pamti sve informacije koje ste uneli, tako da sledeći put kad se budete vratili na sajt nećete morati da ih ponovo unosite
Prilagođava sadržaj vašim preferencijama, i dobijate informacije u skladu sa Vašim profilom
Dobićete promocije i specijalne akcije koje odgovaraju Vašim navikama kupovine.

10. Opšte odredbe

GLORYON-SERBIA DOO zadržava pravo da u skladu sa svojom poslovnom politikom ili izmenama pozitivnopravnih propisa vrši izmene ovih Opštih uslova, o čemu na uobičajan način obaveštava Korisnike, kao i pravo da menja ponudu Proizvoda dostupnih preko Internet prodavnice-a.
Na kupovinu putem GLORYON-SERBIA DOO – internet prodavnice primenjivaće se u potpunosti odredbe važećeg Zakona o elektronskoj trgovini, Zakona o zaštiti potrošača, Zakona o zaštiti podataka i ostalih zakona koji regulišu materiju koja je predmet ovih Opštih uslova.
GLORYON-SERBIA DOO može promeniti sadržaj ovog sajta ili proizvode i cene navedene na sajtu u bilo koje vreme i bez prethodnog upozorenja.
Ovi Opšti uslovi stupaju na snagu danom objavljivanja na Internet strani www.gloryon.rs