gloryon
Tel,Viber, WhatsApp +381649882212

Akcijska prodaja Radonta pasti za zube - 60%

Antiparazitni program za decu i prevencija odraslih

Na koji način paraziti dospevaju u organizam deteta?

zaraza deteta zaraza Zbog svoje aktivnosti i radoznalosti deca uzrasta od 1,5 do 3 godine, mogu da se inficiraju na svakom koraku, oni sve pipaju i stavljaju u usta.
 • u stanu,
 • u šetnji,
 • u dečijem vrticu,
 • prilikom kontakta sa prljavim predmetima (obuća, pod, igračke),
 • na ulici (igrajući se u pesku, zemlji),
 • pri kontaktu sa životinjama,
 • putem vazduha

decije glisteVazduh nije sterilan, zato jaja parazita i spore gljivica prolaze u organizam putem udisanja prašine, preko disanja životinja koje su blizu (do 5 metara).

Neprestano treba nadzirati dete, jer uzima u usta svakojake predmete. To se dogadja uvek i svuda, u stanu, za vreme šetnje, u prevozu, dete uvek trpa prljave ruke u usta. I evo zaraze! Na takav način jaja i larve glisti ulaze u organizam deteta.

U uzrastu od 1,5 do 3 godine zaraženost dece glistama je cak 80%. Više od 90% svih zaraza su crevni paraziti od kojih neki borave izmedju crevnih resica a drugi u zidovima creva ili crevnom sadržaju. U odnosu na ranije godine u ovom uzrastu znatno raste autizam kod dece. Razne su pretpostavke, zbog čega je to, ali u praksi se autozam ublažava, pa čak i nestaje, uz istovremenu primenu antiparazitnog čišćenja i biorezonantne terapije.

Jaja ili larve glisti imaju mikroskopske razmere i vrlo su otporni na različite uticaje, mogu dugo da opstanu van organizma (u zemlji, na površini predmeta ili prehrambenim proizvodima, posteljini, koži). Kada se nadju u ustima deteta, prolaze gutanjem sa hranom u želudac gde se aktiviraju pod dejstvom kisele sredine, što su najpovoljniji uslovi za njhov razvoj.

Sta oseća dete, koje je zarazeno glistama?

Dojenčad i predškolska deca su narocito podložna zarazi glistama, jer kod njih još nisu dovršene zaštitne barijere želudačno-crevnog trakta.

Prisustvo parazita se ne otkriva uvek na osnovu simptoma.

Samo se kod svakog trećeg deteta manifestuju simptomi prisustva glisti.

To onda upućuje one lekare, koji reaguju samo na simptome, na pogrešan zaključak da parazita nema tako mnogo, da im ne treba pridavati značaj. Svodi se na to da MORAMO SAMI da preduzmemo mere za zaštitu zdravlja svoje dece. Tim pre kada se zna da je i rezultativnost klasične analize stolice na prisustvo jaja parazita svega 25%!

To znači da većina dece prežive infekciju u skrivenoj formi, i ne prolaze neophodan tretman protiv glista. Najčešće se treba dosetiti da li dete ima gliste.

Znaci prisustva glista u organizmu deteta:
 • balavost
 • mučnina
 • smanjen apetit ili patološki izrazen apetit
 • bolovi promenljivog intenziteta u okolini pupka.
 • poremećena stolica
 • pojačano zamaranje
 • autizam kod dece
 • hiperaktivnost deteta
 • glavobolja
 • vrtoglavica
 • bledo lice
 • podočnjaci
 • pojačana uzbudjenost uveče
 • bezrazložni nastupi inata
 • teško uspavljivanje i loš san
 • spavanje praćeno kricima
 • škripanje zubima u snu
 • svrab oko analnog otvora - anusa
 • alergijske reakcije

U ovakvim slučajevima treba li dete kljukati antibioticima, ili mu poštedeti imuni sistem i očistiti ga od parazita?

Ako su kod deteta otkriveni znaci prisustva glisti:

Potrebno je da cela porodica prodje tretman protiv parazita isključivo prirodnim biljnim sredstvima! Pogledajte o koristi i štete koje daju lekovi..>>

Narodna sredstva su delimično dobra protiv crevnih parazita, ali ne mogu rešiti problem parazita u drugim organima - tkivima, mišicima, krvi.

Svi paraziti jednu fazu svog razvoja provode u krvi! Ukoliko se jaja parazita nadju u crevima, iz njih se izlegnu mikroskopsi sitne larve koje lako prelaze kroz crevni zid u krvotok, gde u eritrocitima nalaze neophodnu hranu i kiseonik. Larve se posle razvoja naseljavaju nazad u creva ili, za njih pogodne organe u organizmu.

Zato samo kompleksan, sistemski program, koji deluje na što veći broj vrsta parazita, u svim fazama njihovog razvoja, bez štete po zdravlje čoveka i deteta pomaže u ovoj situaciji.

Kakvu štetu nanose paraziti (gliste) organizmu deteta?

Dok postoje gliste u čoveku dolazi se do intoksinacije - a to je postepeno trovanje organizma otpadima koje izlučuju praziti i zato se javlja:

Pojavljuje se disbakterioza (poremećena crevna flora) u vidu:

Lekari - alergolozi tvrde da je više od polovine svih alergijskih reakcija - rezultat postojeće ili nekadašnje zaraze parazitima. Paraziti negativno utiču na zaštitnu snagu organizma, što dovodi do snižavanja imuniteta. Kod deteta u čijem organizmu postoje paraziti, snižava se imunitet, što dovodi do čestih respiratornih i infektivnih oboljenja.

Sigurno i bezbedno sredstvo za čišćenje organizma deteta od glista


To su ruski antiparazitarni programi Gelmostop-mini i Gelmostop-Kid, čije su komponente razradjene od strane naučnika Sibirskog Odeljenja Ruske Medicinske Akademije Nauka u Novosibirsku. Komponente programa su prošle klinička ispitivanja.

Gelmostop MINI

 Kod: 20796

Preventivni antiparazitni program Gelmostop-mini Antiparazitni program Gelmostop mini

Program "Gelmostop-mini" smanjuje stepen infekcije mnogim parazitima, stimuliše antiparazitski imunitet, otklanja alergijske pojave izazvane parazitima, preporučuje se za preventivu parazitoza, efikasan je pri infekcijama nižeg stepena, preporučuje se i za stariju decu od preko 20kg. Primenjuje se pri postojanju alergija na gluten ili ulcerozni kolitis. 

Gelmostop-mini -- porudžbina
Prod. cena din Komada
13150
Ili pozovite
+381 64 9882212

Porudžbina se šalje brzom poštom:
Ime i prezime primaoca*
Grad*
Tačna adresa isporuke*
Telefon primaoca*
E-mail adresa primaoca
Vaša napomena
Nacin placanja:
Unesite znak d4 ->
* obavezan podatak

Sastav:
Herakl (60 kapsula) 1 kom,
Unkaria (60 kasula) 1 kom,
Hepatoholan plus (60 kapsula) 1 kom,
Čaj Atlant (30 paketića) 1 kom,
Biofajber (195 gr prah) 1 kom.

"Herakl" uništava većinu parazita u raznim fazama njihovog razvoja, pojačava lučenje žuči i izbcaivanje parazitskih otpada, stimuliťe antiparazitni imunitet, aktivira procese u jetri za eliminisanje toksina izlučenih od strane parazita.
Sastavkora crnog oraha, ekstrakt belog luka, cvet karanfilića, cvet vratića (Tanaceti flores), ekstrakt semenki grejpfruta, ekstrakt "sibirske kadife" (Saussurea salicifolia).

"Unkaria" poseduje antiparazitna dejstva prema nekim oblicima parazita koji su u fazi razvoja, ubrzava oživljavanje rana (čireva) izazvanih delovanjem parazita, otklanja alergijske pojave izazvane parazitima.
Sastavprah kore korena "mačije kandže" (Uncaria tomentosa).

"Atlant plus" pojačava peristaltiku creva, ubrzava njihovo pražnjenje, utiče na formiranje stolice i sprečava pojavu zatvora, poboljšava protok žuči i utiče na izbacivanje viška tečnosti.
Sastavlist sene aleksandrijske, koren maslačka, plod mirodjije, list nane, list koprive, koren hibiskusa, koren uralskog sladića, plod crvene rjabine, plod ljubičastog šipurka, kantarion, seme lana.

"Hepatoholan plus" normalizuje proces izlučivanja žuči, otklanja zastoje u žučnoj kesici, pojačava zaštitne faktore jetre, stimuliše pražnjenje creva.
Sastavkoren maslačka, crvena cvekla, sprašen koren rašljike (Bupleurun falcatum), ekstrakt ruskog badelja (Salsola collina), ekstrakt biljke силимарин 80%, kora mravljeg drveta.

"BioFiber" je izvor 7 vrsta vlakana, 2 vrste korisnih bakterija i 3 detoksikacione biljke iz Aiurvede. Nežno čisti creva, jetru i limfu. Uspostavlja normalnu crevnu mikrofloru. Ubrzava uklanjanje parazita i njihovih toksina. Ubrzava rad creva, ublažava zatvor.

Uputstvo za upotrebu

Primena Gelmostop-mini deca preko 20 kg i odrasli:

Kurs taje 35 dana

1. faza - 5 dana: ubrzavanje odliva žuči, čišćenje creva, podsticanje imunološkog sistema.

Ujutro: 1 merica Biofajbera pola sata pre doručka, 1 kapsula Unkaria uz doručak
Popodne: 2 kapsule Hepatoholan plus.
Uveče: 1 merica Biofajbera 1/2 sata pre večere, 1 kapsula Unkaria uz večeru, 1 kesica biljnog čaja Atlant Plus svakog drugog dana.

2. faza - 20 dana: proces uništavanja parazita, ubrzanje protoka žuči, poveećana detoksikacija u jetri proizvoda raspadanja parazita.

Ujutro: po 1 kapsulu Herakl i Unkaria.
Popodne: 2 kapsule Hepatoholan plus.
Uveče: 2 kapsule Herakl i 1 kapsula Unkaria, 1 kesica biljnog čaja Atlant Plus svakog drugog dana.

3. faza - 10 dana: ubrzavanje eliminacije helminta, ubrzanje protoka žuči, čišćenje creva, podsticanje imunološkog sistema, smanjenje simptoma alergije.

Ujutro: 1 merica Biofajbera pola sata pre doručka, 1 kapsula Unkaria.
Popodne: 1 kapsula Hepatoholan plus.
Uveče: 1 merica Biofajbera pola sata pre večere, 1 kesica biljnog čaja Atlant Plus svakog drugog dana.

Merica za Biofajber nalazi se u pakovanju.
Prašak Biofajber se razmuti u čaši vode i popije.
Filter kesica čaja Atlant plus se prelije vrućom vodom i neka odstoji 20-tak minuta. Čaj popiti uveče pred spavanje.


Gelmostop KID

 Kod: 20795

Gelmostop mini 

Gelmostop KID -- porudžbina
Prod. cena din Komada
9500
Ili pozovite
+381 64 9882212

Porudžbina se šalje brzom poštom:
Ime i prezime primaoca*
Grad*
Tačna adresa isporuke*
Telefon primaoca*
E-mail adresa primaoca
Vaša napomena
Nacin placanja:
Unesite znak w2 ->
* obavezan podatak

Kod: 20795
Antiparazitni programza decu Gelmostop KID

Antiparazitni program za malu decu, ispod 20kg telesne težine. Ukljanja parazite u svim stadijumima njihovog razvoja, stimuliše antiparazitski imunitet, otklanja alergijske pojave izazvane parazitima.

Sastav:
 1. Biljni čaj Atlant plus - 1 kom.
 2. Hepatoholan plus, 60 kapsula u bočici- 1 kom.
 3. Unkaria, 60 kapsula u bočici- 1 kom.
 4. Herakl, 60 kapsula u bočici - 1 kom.

"Herakl" uništava većinu parazita u raznim fazama njihovog razvoja, pojačava lučenje žuči i izbcaivanje parazitskih otpada, stimuliťe antiparazitni imunitet, aktivira procese u jetri za eliminisanje toksina izlučenih od strane parazita.
Sastavkora crnog oraha, ekstrakt belog luka, cvet karanfilića, cvet vratića (Tanaceti flores), ekstrakt semenki grejpfruta, ekstrakt "sibirske kadife" (Saussurea salicifolia).

"Unkaria" poseduje antiparazitna dejstva prema nekim oblicima parazita koji su u fazi razvoja, ubrzava oživljavanje rana (čireva) izazvanih delovanjem parazita, otklanja alergijske pojave izazvane parazitima.
Sastavprah kore korena "mačije kandže" (Uncaria tomentosa).

"Atlant plus" pojačava peristaltiku creva, ubrzava njihovo pražnjenje, utiče na formiranje stolice i sprečava pojavu zatvora, poboljšava protok žuči i utiče na izbacivanje viška tečnosti.
Sastavlist sene aleksandrijske, koren maslačka, plod mirodjije, list nane, list koprive, koren hibiskusa, koren uralskog sladića, plod crvene rjabine, plod ljubičastog šipurka, kantarion, seme lana.

"Hepatoholan plus" normalizuje proces izlučivanja žuči, otklanja zastoje u žučnoj kesici, pojačava zaštitne faktore jetre, stimuliše pražnjenje creva.
Sastavkoren maslačka, crvena cvekla, sprašen koren rašljike (Bupleurun falcatum), ekstrakt ruskog badelja (Salsola collina), ekstrakt biljke силимарин 80%, kora mravljeg drveta.


Uputstvo:
Deca preko 20 kg

1. faza - 5 dana: ubrzano lučenje žuči, čišćenje creva i jetre, stimulisanje imuniteta.
Ujutro: 2 kapsule Unkaria.
U podne: 2 kapsule Hepatoholan plus
Uveče: 1 kesica biljnog čaja Atlant Plus, svaki drugi dan.

2. faza - 20 dana: aktivno uklanjanje parazita, povećana detoksikacija jetre izbacivanje produkta raspadanja parazita.
Ujutro: 1 kapsula Herakl i 2 kapsule Unkaria.
U podne: 2 kapsule Hepatoholan plus.
Uveče: 2 kapsule Herakl, 1 šoljica biljnog čaja Atlant Plus, svaki drugi dan.

3. faza - 10 dana: čišćenje creva, stimulacija imuniteta, dopunska detoksikacija, smanjenje simptoma alergije.
Ujutro: 1 kapsula Unkaria.
U podne: 1 kapsula Hepatoholan plus.
Uveče: 1 kesica biljnog čaja Atlant Plus, svaki drugi dan.


Deca od 13 do 20 kg

1. faza - 5 dana: ubrzano lučenje žuči, čišćenje creva i jetre, stimulisanje imuniteta.
Ujutro: 1 kapsule Unkaria
U podne: 1 kapsule Hepatoholan plus
Uveče: 1/2 šoljice biljnog čaja Atlant Plus, svaki drugi dan.

2. faza - 20 dana: aktivno uklanjanje parazita, povećana detoksikacijajetre izbacivanje produkta raspadanja parazita.
Ujutro: 1/2 kapsule Herakl i 1 kapsula Unkaria
U podne: 1 kapsule Hepatoholan plus
Uveče: 1 kapsule Herakl, 1/2 šoljice biljnog čaja Atlant Plus, svaki drugi dan.

3. faza - 10 dana: čišćenje creva, stimulacija imuniteta, dopunska detoksikacija, smanjenje simptoma alergije
Ujutro: 1/2 kapsule Unkaria
U podne: 1/2 kapsule Hepatoholan plus
Uveče: 1/2 šoljice biljnog čaja Atlant Plus, svaki drugi dan.

Ostatak preparata sačuvati na suvom i hladnom mestu do sledećeg prijema kroz par meseci.Gelmostop KID za dete manje od 13 kg.

U ovom slučaju se umesto fitočaja Atlant plus, preporučuje preparat DIG aktiv

Prva faza 5 dana:
Za vreme ručka 1/2 kapsule Hepatoholan plus
Za vreme večere 1/2 kapsule DIG aktiv

Druga faza 30 dana:
Za vreme doručka 1/2 kapsule Unkaria i 1/2 kapsule Herakl
Za vreme ručka 1 kapsula Hepatoholan plus
Za vreme večere 1/2 kapsule Unkaria, 1/2 kapsule Herakl i 1 kapsula DIG aktiv

Treća faza 5 dana:
Za vreme ručka 1/2 kapsule Hepatoholan plus
Za vreme večere 1/2 kapsule DIG aktiv

Prah iz otvorene capsule razmešati u hranu i davati detetu.
Ostatak kapsula držati dobro zatvorene na hladom mestu (frižider) i ponoviti kurs kroz 2 meseca.

Iz ishrane isključiti sve što sadrži šećer i kvasac.
Za vreme kursa davati da pije što više čiste vode. Može piti prirodne sokove I čajeve, ali da to ne bude zamena za vodu. Norma čiste vode koje čovek treba da pije je 30ml na kg težine. Za dece u razvoju to treba da je više.
Ne davati vode detetu posle obroka, niti ½ sata pre obroka.

Napomena:


Prednosti antiparazitnih programa Gelmostop-MINI i Gelmostop-KID

Aktivne komponente biljaka koje su u sastavu programa, su složeni prirodni fitoncidni, kompleksi sposobni da izbave organizam od mnogih parazita i u ranijim fazama njihovog razvoja. Ovo je veoma vazno jer medikamentozna sredstva deluju samo na odrasle parazite, dok jaja i larve parazita ostaju, što kasnije opet dovodi do zaraze.

Važna napomena:

Program uništava parazite u svim fazama njihovog razvoja, stoga kako bi proces bio što efikasniji - za vreme prijema preparata - ne treba korisiti preprate sa vitaminima, mineralima. Jer njih koriste i paraziti, a ako im to dodatno ne damo, biće znatno slabiji i lakše ih je uništiti. I oganizam će oskudevati ali će izdržati ovaj period od 35 dana.
Nakon završetka programa preporučuje se prijem preparata sa mineralno, vitaminskim i proteinskim sadržajem, za jačanje organizma. Pogodne suplemente možete videti ovde..

Rezultat antiparazitnog čišćenja:

Program "Gelmostop-mini" doprinosi sniženju stepena invazije mnogih parazita, stimuliše antiparazitni imunitet, odstranjuje alergijske pojave izazvane parazitima, preporučuje se za preventivu od parazita, efikasan je kod nižeg stepena invazije parazita. Može se primeniti kod dece pošev od prve godine života.


U organizmu deteta može biti nekoliko vrsta glisti, i zato je potrebna ozbiljna procedura čišćenja, koja uništava sve te vrste parazita.

Lekovi poput Veroksa, Soltrika su pogubni za odrasle parazite ali ne samo za gliste, nego i za organizam deteta, što ne rešava problem, jer ne uništavaju larve i jaja parazita, iz kojih se kasnije ponovo razvijaju novi paraziti. Tako mastaje poremećaj rada organa i omogućavanje novih infekcija, jer hemijski lekovi ne jačaju antiparazitni imunitet, naprotiv snižavaju ga. Na jetru pogotovo dečiju ovi lekovi imaju jaka neželjena dejstva.

Hemijski lekovi deluju samo na odrasle parazite, dok larve koje se nalaze u krvi ostaju u organizmu. To znači da je oporavak od infekcije privremen, i da će se gliste ponovo pojaviti u organizmu deteta, kada larve porastu.

Efikasnost "antiparazitnih sredstava" zavisi od vrste i gradje parazita. Sto je parazit složenije gradje to je jači njegov zaštitini mehanizam koga treba slomiti.

Stoga lečenje od parazita lekovima tipa Soltrik, Vermoks i slično NE POSTOJI. To je samo nazovi-lečenje, a u suštini stvaranje uslova za kasniju pojavu drugih ozbiljnijih oboljenja, jer oni imaju jaka neželjena dejstva, i što je najbitnije NE jačaju antiparazitarni imunitet, tako da se posle nekog vremena paraziti ponovo javljaju.

Narodna sredstva (trave), to je "površinska" pomoć organizmu, jer ona pomažu samo kod crevnih parazita. Unutarcelijski, unutarmišićni paraziti, paraziti u krvi produžavaju svoju rušilačku delatnost. Pored toga ne zna se ko je i gde sakupljao trave, ne zna se da li su one očišćene? U prirodi su mnoge ako ne i sve podložne životinjama nosiocima parazita a spore i jaja iz njihovih fekalija su veoma otporne. Primenjena li je neka tehnologija ili su prosto osušene?

I zato je program Gelmostop-mini, pametan i uman prilaz, zasnovan na naučnim osnovama i visokim tehnologijama, za oslobadjanje organizma od parazita na ćelijskom nivou. Ruski naučnici su ujedinili vekovna iskustva lečenja (može se reći da je program zasnovan na narodnim sredstvima), naučnu misao i visoke tehnologije, i zato je program efikasan protiv stotinu vrsta parazita u svim fazama njihovog razvoja. Program je u potpunosti prirodan, i vrši dvojako delovanje na organizam deteta, i čisti i štiti.

PAZNJA!

Program Gelmostop zamenjuje stacionarno lečenje, nije opasan za organizam, predstavlja generalno čišćenje od parazita, normalizuje funkcije organa koju su narušene delovanjem parazita.

Program se primenjuje i za čišćenje od već postojeće infekcije i kao preventiva.

Svi proizvodi imaju sertifikate Instituta za Ishranu i ruskih nadleznih organa za sertifikaciju.

Pored toga svi proizvodi se daju na dopunsku sertifikaciju (atestaciju) kako bi se dobila zakonska dozvola za opis na pakovanju, o delovanju preparata.

Regularno se sprovode klinička ispitivanja, koja uvek potvrdjuju visoki nivo kvaliteta i efikasnost u primeni.

PARAZITIMA JE za svoj razvoj POTREBNA TEčNA SREDINA ORGANIZMA!

PRI INFEKCIJI PARAZITI SE RAZMNOŽAVAJU U TEČNIM SREDINAMA

Čoveka čini oko 70% vode. Nema nijednog procesa u organizmu, koji je vezan za razmenu materija da se odvija bez učešća vode. Sastavni deo razmene je vodeni balans.

Čišćenje organizna je nemoguće bez čišćenja samih ćelija koje ga čine, a to može obezbediti samo ispravna voda, čiji je zadatak da udje u ćeliju, donese tamo hranljive materije, a zatim odatle sakupi nepotreban otpad (toksine) i iznese van. Važan proces na kome se bazira sav život na Zemlji!

Komponente programa Gelmostop preobrazuju toksine, ali bez pravilnog režima korišćenja vode se ne može. Voda pročišćava sve ćelije, ali ne bilo koja voda, već samo ona koja ima neophodne parametre za ulazak u ćeliju. Tada se stvaraju uslovi i za izbacivanje toksina iz celije. Režim pravilnog korišćenja vode to je čišćenje organizma kao i svakodnevno "otiranje prašine vlažnom krpom".

Postoji mnogo recenog, preporuka, informacija o pravilnom načinu ishrane, kalorijama prehrambenih proizvoda, šta se kada sme a kada ne sme, dijetama, ali malo se zna o tajnama pravilnog korišćenja vode za piće!AKO IMATE PITANJA, NAPIŠITE OVDE

Molba, unesite tačno E-mail adresu
Ime i prezime
Država, Grad
Email
Telefon
Vaše pitanje
Unesite znak i5 ->


P.S. Poštujemo vašu privatnost i garantujemo čuvanje tajnosti informacija koje predajete.

Poželjno je da unesete broj telefona radi daljeg kontakta, jer se često dešava da na vaš email adresu ne dobijete odgovor, jer ga na prijemu prebace u SPAM. To se naročito dešava na gmail i yahoo meil adresama.
Kabinet | Created 2010-2023 | Uslovi korišćenja | Hosted by Dreamhost 3 online