Ruski prirodni preparati za čišćenje organizma


Gelmostop mini Antiparazitni programza decu Gelmostop KID

Antiparazitni program za malu decu, ispod 20kg telesne težine. Ukljanja parazite u svim stadijumima njihovog razvoja, stimuliše antiparazitski imunitet, otklanja alergijske pojave izazvane parazitima. Zbog svoje aktivnosti i radoznalosti deca uzrasta od 1,5 do 3 godine, mogu da se inficiraju na svakom koraku, oni sve pipaju i stavljaju u usta.


Kod:#20795


Antiparazitni program za decu Gelmostop KID -- porudžbina
Prodajna cena 10000 din.
Naručujem komada

Nacin placanja:


Porudžbina se šalje brzom poštom:
Ime i prezime primaoca*
Grad*
Tačna adresa isporuke*
Telefon primaoca*
E-mail adresa primaoca
Vaša napomena
Unesite znak 6872 ->
* obavezan podatak
Sastav:
Deca od 13 do 20 kg

1. faza - 5 dana: ubrzano lučenje žuči, čišćenje creva i jetre, stimulisanje imuniteta.
Ujutro: 1 kapsule Unkaria
U podne: 1 kapsule Hepatoholan plus
Uveče: 1/2 šoljice biljnog čaja Atlant Plus, svaki drugi dan.

2. faza - 20 dana: aktivno uklanjanje parazita, povećana detoksikacijajetre izbacivanje produkta raspadanja parazita.
Ujutro: 1/2 kapsule Herakl i 1 kapsula Unkaria
U podne: 1 kapsule Hepatoholan plus
Uveče: 1 kapsule Herakl, 1/2 šoljice biljnog čaja Atlant Plus, svaki drugi dan.

3. faza - 10 dana: čišćenje creva, stimulacija imuniteta, dopunska detoksikacija, smanjenje simptoma alergije
Ujutro: 1/2 kapsule Unkaria
U podne: 1/2 kapsule Hepatoholan plus
Uveče: 1/2 šoljice biljnog čaja Atlant Plus, svaki drugi dan.

Napomena:

Na koji način paraziti dospevaju u organizam deteta?

zaraza deteta zaraza
 • u stanu,
 • u šetnji,
 • u dečijem vrticu,
 • prilikom kontakta sa prljavim predmetima (obuća, pod, igračke),
 • na ulici (igrajući se u pesku, zemlji),
 • pri kontaktu sa životinjama,
 • putem vazduha

decije glisteVazduh nije sterilan, zato jaja parazita i spore gljivica prolaze u organizam putem udisanja prašine, preko disanja životinja koje su blizu (do 5 metara).

Neprestano treba nadzirati dete, jer uzima u usta svakojake predmete. To se dogadja uvek i svuda, u stanu, za vreme šetnje, u prevozu, dete uvek trpa prljave ruke u usta. I evo zaraze! Na takav način jaja i larve glisti ulaze u organizam deteta.

U uzrastu od 1,5 do 3 godine zaraženost dece glistama je cak 80%. Više od 90% svih zaraza su crevni paraziti od kojih neki borave izmedju crevnih resica a drugi u zidovima creva ili crevnom sadržaju. U odnosu na ranije godine u ovom uzrastu znatno raste autizam kod dece. Razne su pretpostavke, zbog čega je to, ali u praksi se autozam ublažava, pa čak i nestaje, uz istovremenu primenu antiparazitnog čišćenja i biorezonantne terapije.

Jaja ili larve glisti imaju mikroskopske razmere i vrlo su otporni na različite uticaje, mogu dugo da opstanu van organizma (u zemlji, na površini predmeta ili prehrambenim proizvodima, posteljini, koži). Kada se nadju u ustima deteta, prolaze gutanjem sa hranom u želudac gde se aktiviraju pod dejstvom kisele sredine, što su najpovoljniji uslovi za njhov razvoj.

Sta oseća dete, koje je zarazeno glistama?

Dojenčad i predškolska deca su narocito podložna zarazi glistama, jer kod njih još nisu dovršene zaštitne barijere želudačno-crevnog trakta.

Prisustvo parazita se ne otkriva uvek na osnovu simptoma.

Samo se kod svakog trećeg deteta manifestuju simptomi prisustva glisti.

To onda upućuje one lekare, koji reaguju samo na simptome, na pogrešan zaključak da parazita nema tako mnogo, da im ne treba pridavati značaj. Svodi se na to da MORAMO SAMI da preduzmemo mere za zaštitu zdravlja svoje dece. Tim pre kada se zna da je i rezultativnost klasične analize stolice na prisustvo jaja parazita svega 25%!

To znači da većina dece prežive infekciju u skrivenoj formi, i ne prolaze neophodan tretman protiv glista. Najčešće se treba dosetiti da li dete ima gliste.

Znaci prisustva glista u organizmu deteta:
 • balavost
 • mučnina
 • smanjen apetit ili patološki izrazen apetit
 • bolovi promenljivog intenziteta u okolini pupka.
 • poremećena stolica
 • pojačano zamaranje
 • autizam kod dece
 • hiperaktivnost deteta
 • glavobolja
 • vrtoglavica
 • bledo lice
 • podočnjaci
 • pojačana uzbudjenost uveče
 • bezrazložni nastupi inata
 • teško uspavljivanje i loš san
 • spavanje praćeno kricima
 • škripanje zubima u snu
 • svrab oko analnog otvora - anusa
 • alergijske reakcije

U ovakvim slučajevima treba li dete kljukati antibioticima, ili mu poštedeti imuni sistem i očistiti ga od parazita?

Ako su kod deteta otkriveni znaci prisustva glisti:

Potrebno je da cela porodica prodje tretman protiv parazita isključivo prirodnim biljnim sredstvima! Pogledajte o koristi i štete koje daju lekovi..>>

Narodna sredstva su delimično dobra protiv crevnih parazita, ali ne mogu rešiti problem parazita u drugim organima - tkivima, mišicima, krvi.

Svi paraziti jednu fazu svog razvoja provode u krvi! Ukoliko se jaja parazita nadju u crevima, iz njih se izlegnu mikroskopsi sitne larve koje lako prelaze kroz crevni zid u krvotok, gde u eritrocitima nalaze neophodnu hranu i kiseonik. Larve se posle razvoja naseljavaju nazad u creva ili, za njih pogodne organe u organizmu.

Zato samo kompleksan, sistemski program, koji deluje na što veći broj vrsta parazita, u svim fazama njihovog razvoja, bez štete po zdravlje čoveka i deteta pomaže u ovoj situaciji.

Kakvu štetu nanose paraziti (gliste) organizmu deteta?

Dok postoje gliste u čoveku dolazi se do intoksinacije - a to je postepeno trovanje organizma otpadima koje izlučuju praziti i zato se javlja:

Pojavljuje se disbakterioza (poremećena crevna flora) u vidu:

Lekari - alergolozi tvrde da je više od polovine svih alergijskih reakcija - rezultat postojeće ili nekadašnje zaraze parazitima. Paraziti negativno utiču na zaštitnu snagu organizma, što dovodi do snižavanja imuniteta. Kod deteta u čijem organizmu postoje paraziti, snižava se imunitet, što dovodi do čestih respiratornih i infektivnih oboljenja.

Prednosti antiparazitnih programa Gelmostop

Aktivne komponente biljaka koje su u sastavu programa, su složeni prirodni fitoncidni, kompleksi sposobni da izbave organizam od mnogih parazita i u ranijim fazama njihovog razvoja. Ovo je veoma vazno jer medikamentozna sredstva deluju samo na odrasle parazite, dok jaja i larve parazita ostaju, što kasnije opet dovodi do zaraze.

Važna napomena:

Program uništava parazite u svim fazama njihovog razvoja, stoga kako bi proces bio što efikasniji - za vreme prijema preparata - ne treba korisiti preprate sa vitaminima, mineralima. Jer njih koriste i paraziti, a ako im to dodatno ne damo, biće znatno slabiji i lakše ih je uništiti. I oganizam će oskudevati ali će izdržati ovaj period od 35 dana.
Nakon završetka programa preporučuje se prijem preparata sa mineralno, vitaminskim i proteinskim sadržajem, za jačanje organizma. Pogodne suplemente možete videti ovde..

Rezultat antiparazitnog čišćenja:

Program doprinosi sniženju stepena invazije mnogih parazita, stimuliše antiparazitni imunitet, odstranjuje alergijske pojave izazvane parazitima, preporučuje se za preventivu od parazita, efikasan je kod nižeg stepena invazije parazita. Može se primeniti kod dece pošev od prve godine života.


U organizmu deteta može biti nekoliko vrsta glisti, i zato je potrebna ozbiljna procedura čišćenja, koja uništava sve te vrste parazita.

Lekovi poput Veroksa, Soltrika su pogubni za odrasle parazite ali ne samo za gliste, nego i za organizam deteta, što ne rešava problem, jer ne uništavaju larve i jaja parazita, iz kojih se kasnije ponovo razvijaju novi paraziti. Tako mastaje poremećaj rada organa i omogućavanje novih infekcija, jer hemijski lekovi ne jačaju antiparazitni imunitet, naprotiv snižavaju ga. Na jetru pogotovo dečiju ovi lekovi imaju jaka neželjena dejstva.

Hemijski lekovi deluju samo na odrasle parazite, dok larve koje se nalaze u krvi ostaju u organizmu. To znači da je oporavak od infekcije privremen, i da će se gliste ponovo pojaviti u organizmu deteta, kada larve porastu.

Efikasnost "antiparazitnih sredstava" zavisi od vrste i gradje parazita. Sto je parazit složenije gradje to je jači njegov zaštitini mehanizam koga treba slomiti.

Stoga lečenje od parazita lekovima tipa Soltrik, Vermoks i slično NE POSTOJI. To je samo nazovi-lečenje, a u suštini stvaranje uslova za kasniju pojavu drugih ozbiljnijih oboljenja, jer oni imaju jaka neželjena dejstva, i što je najbitnije NE jačaju antiparazitarni imunitet, tako da se posle nekog vremena paraziti ponovo javljaju.

Narodna sredstva (trave), to je "površinska" pomoć organizmu, jer ona pomažu samo kod crevnih parazita. Unutarcelijski, unutarmišićni paraziti, paraziti u krvi produžavaju svoju rušilačku delatnost. Pored toga ne zna se ko je i gde sakupljao trave, ne zna se da li su one očišćene? U prirodi su mnoge ako ne i sve podložne životinjama nosiocima parazita a spore i jaja iz njihovih fekalija su veoma otporne. Primenjena li je neka tehnologija ili su prosto osušene?
Created 2010-2023 | Uslovi korišćenja | Hosted by Dreamhost