Ruski prirodni preparati za čišćenje organizma


Giht zglobova

Fizomed

Giht je patologija (neuspeh, poremećaj) metaboličkih procesa povezanih sa prekomernim formiranjem ili nedovoljnim uklanjanjem mokraćne kiseline iz tela. Giht pogađa sve zglobove, od zglobova prstiju do zglobova prstiju na nogama. Prvi simptomi se javljaju u predelu zgloba velikih prstiju (jednog ili oba), što se obično naziva čuklj.

Upotrebom aparata Fizomed-Artro aktiviraju se procesi ekstra- i intraartikularne mikrocirkulacije, trofizma, ćelijskog metabolizma i regeneracije tkivnih struktura.

Fizomed-Artro rešava kompleks problema koji imaju za cilj kako eliminisanje manifestacija bolesti, tako i obnavljanje metabolizma u zglobnim tkivima i normalizaciju funkcije zahvaćenih zglobova i vraćanje oblika zglobova. Ispravlja metaboličke procese, minimizira bolne egzacerbacije. Postepeno se vraća oblik zgloba.

Fizomed-Artro uređaji za lečenje zglobova daju pacijentu pravu priliku da u kratkom roku ublaži bol i povrati maksimalnu slobodu kretanja, a takođe, zahvaljujući dubokom prodornom dejstvu lekovitih elemenata, potpuno zaustavi bolest i obnovite što je više moguće već oštećena područja zgloba.

Fizomed-Artro se može koristiti dugo vremena, i nema negativan uticaj na organe i tkiva, bez grejanja ili elektromagnetnih impulsa.


Artritis kolena

FizomedArtritis kolena je zapaljensko oboljenje mišićno-skeletnog sistema, čiji se simptomi izražavaju jakim bolom i progresivnom degradacijom ligamenata, hrskavice, kostiju, tetiva, sinovijuma i okolnih mišića.

Upala se razvija u pozadini imunoloških neuspeha, hipotermije, zaraznih lezija, stresa i neuroloških stanja. Dodatni faktori u razvoju artritisa su povećan stres, povrede, metabolički poremećaji i loša ishrana.


Artroza zglobova

Fizomed Artroza zglobova je hronični degenerativni proces zglobnih tkiva koji napreduje bez lečenja, deformišući zglobove u kasnijim fazama. Ova bolest uglavnom pogađa ljude srednjih godina i starije, ali se javlja i kod osoba ispod 40 godina. Često se to može pripisati brojnim bolestima koje izazivaju teške metaboličke poremećaje.

Aparat Fizomed-Artro, koji se s pravom može nazvati revolucionarnim, pomoći će da se zaustavi razvoj bolesti i preokrene. Lečenje artroze sa svojim pomoć se pruža u bilo kojoj fazi, a pacijent ima sve šanse da povrati punu pokretljivost bez operacije ili upotrebe lekova.

Ovaj jedinstveni uređaj je dizajniran i namenjen za sve bolesti zglobova, stečene ili urođene: artroze, artritisi, burzitis, povrede i uganuća, prekomerno preopterećenje. Efikasan je i u preventivne svrhe u slučaju nepovoljnog načina života.


Osteofit

Fizomed Osteofiti zglobova su patološke formacije koštanog tkiva. U suštini, to je izraslina na kosti koja je spolja izdužena i podseća na trn ili mamzu. Osteofiti koji se pojavljuju na plantarnom delu stopala popularno se nazivaju petne mamuze.

Bolest izaziva konstantnu nelagodnost i jak bol sa aktivnim kretanjem. Da bi se sprečilo potpuno okoštavanje rasta i dovođenje do promene hoda, potrebno je blagovremeno sprovesti tretman. U današnje vreme, jedno od najefikasnijih sredstava za lečenje pete kod kuće je aparat Fizomed-Artro. Utiče na cirkulaciju krvi unutar obolelog organa i periartikularnih tkiva.

Fizomed proizvodi aktiviraju pravilan metabolizam u ćelijskim strukturama i promovišu brzu regeneraciju oštećenih tkiva. Počinje proces obnavljanja ravnoteže vode i soli. Uz pomoć "Fizomed-Arthro" možete sveobuhvatno rešiti problem, ne samo uklanjanjem neprijatnih simptoma, već i zaustavljanjem mehanizma širenja bolesti. Uređaj vraća metabolizam i punu funkcionalnost noge, a uz produženu upotrebu oslobađa zglob od rasta, ubrzavajući vraćanje njegovog oblika.
Created 2010-2023 | Uslovi korišćenja | Hosted by Dreamhost